Pagina's

dinsdag 24 mei 2011

Iets anders...

Vandaag dacht ik...laat ik jullie eens verrassen met iets anders, althans ik hoop dat ik jullie kan verrassen. Met mooi zonnig weer ben ik graag buiten, wie niet, maar ik kan moeilijk stil zitten. Wel met een boek, maar ook boeken lees je wel eens uit. Dus ik ben kort geleden weer aan het breien geslagen. Heeeeeeel lang  geleden heb ik veel gebreid, truien, vesten, sjaals, noem maar op. En ineens was ik er klaar mee. Maar nu is het weer een mooi klusje voor als ik lekker buiten zit of andere momenten.
Dit is geen gewone wol, het is een soort lint. Dat trek je open en de bovenrand brei je dan, waardoor de onderrand een soort laagje wordt. Je krijgt als het ware laagje over laagje, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Je krijgt een harstikke leuk effect. Dit fantasiegaren is er in veel kleuren, er is ook nog een iets fijnere soort. En het mooie is....je breit het op pen 8 en 1 bol is een sjaal. Klinkt gemakkelijk nietwaar? Nou, dat is het ook.
Nu moeten jullie niet denken dat ik alleen nog maar ga breien hahaha, ik blijf nog steeds met papier spelen hoor, dat blijft toch het allerleukst!
Tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

haha, zat me net af te vragen of je die leuke sjaal ook zou showen op je blog en..tada daar is ie dan!!!
Het ziet er heel gaaf uit. Je brengt me op idee├źn.
Lieve groet, Yvonne

KarinsArtScrap zei

je sjaal ziet er gaaaaaaaaaf uit annerieke.
leuke kleuren en aparte styl.

groetjes karin