Doorgaan naar hoofdcontent

Herten en rendieren...

Ik ben gek op herten en vooral als je ze ziet staan of lopen in het bos.
Bij het Marianne Design Challenge Blog wordt er gevraagd om iets te maken met je favoriete stansmal. Aangezien ik dus gek ben op herten was de keuze niet zo moeilijk, de mooie stans van het rendier. Nu zijn er sinds de laatste IJstijd in Nederland geen rendieren meer, maar wat zou ik ze graag eens in het echt zien. Nou ja, een mens moet wat te dromen blijven hebben hè 😉.


Nu had ik toevallig van jaren geleden nog een stempelset met een rendier, niet toevallig eigenlijk, want ik heb hem toen waarschijnlijk om die reden aangeschaft 😄. Deze stempel paste mooi op het label.

Producten van Marianne Design die ik gebruikt heb:
LR 0442 - stans rendier
EC0132 - stempel rendier
JU0846 - Pompom trim vintage
PB7048 - Pretty papers bloc Eline's Silver Stars

Om nog even op de herten terug te komen.....wij wandelen vaak in het Oostvaardersbos bij ons in Almere. Regelmatig zien we edelherten, maar afgelopen zondag hebben we verschillende roedels gezien, was echt heel bijzonder, daar word je stil van. Het waren er zeker meer dan 100, ze staken op een gegeven moment een bospad over, ik denk op een meter of 50 afstand, hoe gaaf is dat!
Hieronder een foto, met m'n mobiel genomen, dus geen super kwaliteit.


Is het niet geweldig om te zien?
De foto die nu bovenaan mijn blog staat is er eentje uit 2009, ook zo'n mooi moment.

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!
Groetjes.....

Reacties

Je@net zei…
Erg mooie kaart, Annerieke. En wat een prachtige foto is dat.
Wij wonen in het buitengebied en de reeën komen hier vaak zo de weg over of staan aan het begin van de begroeiing te kijken. Het blijft een machtig mooi gezicht!
Boukje zei…
Wat indrukwekkend zoveel herten! Mooie kaart met je favoriete mal! Leuk dat je meedoet met de MDchallenge!
Groetjes Boukje.
Judith zei…
Leuk dat je zo van herten houdt...mooi kaartje.
Leuk dat je mee doet met de Challenge favoriete mal.
Groetjes van Judith
DT Marianne Design Challenge blog
Ans Gilbert zei…
Prachtige foto van de herten en ook je kaart is heel mooi geworden,
Fijne kerstdagen
Groetjes Ans
een mooi kaartje Annerieke
Gr Karin
Oh wauw wat een mooie foto en ook die van boven je blog. Dit heb ik nog nooit in het echt gezien en wat lijkt me dat magisch Annerieke. Práchtig... Je kaart vind ik ook erg mooi, warme en toch stoere kleuren heb je gebruikt voor dit leuke model.
Ik wens je hele fijne feestdagen en een goed, gezond en creatief 2018.
Lieve groetjes Miranda
Ellie Bakker zei…
Mooie creatie Annerieke leuk gemaakt een pocket met label. Wat bijzonder zeg om zomaar een roedel herten van dichtbij te kunnen zien. Super leuk dat je ze nog snel op de foto kon zetten.
Gezellig dat je met onze challenge meedoet.
Groetjes Ellie
DT MD challenge blog
leuke kaart
bedankt voor het meedoen aan onze challenge
groetjes jolanda bongers
dt challengeblog md
Martha zei…
Hoi hoi Annerieke,
wat een leuk kaartje met label heb je gemaakt met die rendieren!
Prachtig, ook je foto's mogen er zijn, echt prachtig!!!!
Liefs Martha
Wat een leuke creaties, maat wat wonderlijke momenten die je hebt gehad tijdens de wandeling, oog in oog met een roedel herten Wauw...
Hele fijne en gezellige feestdagen! Anja
Marleen zei…
Een schitterende kaart met label Annerieke.
Leuk om te zien dat jou favoriet het rendier is.
De stans en de stempel passen prachtig bij elkaar en op je werkstuk.
Mooi gemaakt!
Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
Lieve groetjes, Marleen
MD challenge blog
Wybrich zei…
Prachtige kaart met de rendieren!
De rendier stempel past hier ook mooi bij!
Dank je wel voor het meedoen
Gr Wybrich
DT MDchallenge blog

Populaire posts van deze blog

Bedankt!

Afgelopen zaterdag was ik jarig en ik ben enorm verwend met veel post.  Super leuke en mooie kaarten, ik ben er erg blij mee. Inmiddels heb ik iedereen al via de mail persoonlijk bedankt. Dan wil ik meteen zeggen dat ik (voorlopig) helemaal stop met bloggen. Ik was al een poos afwezig natuurlijk en eerlijk gezegd mis ik het niet. Creatief bezig zijn blijf ik zeker doen, maar soms moet je keuzes maken nietwaar? Ik deel mijn creaties op Pinterest, als je het leuk vindt kun je altijd daar kijken 😉. Hierbij wil ik jullie dus ook bedanken voor de inspiratie die we deelden en de leuke contacten die we met elkaar hadden.  Voor nu zeg ik TOT ZIENS en wens ik jullie het allerbeste! Lieve groeten, Annerieke

Card Chain Challenge.....

Al een aantal maanden doe ik mee met de Card Chain Challenge .  Deze maand is er ook weer een kleurenpalet, een sketch en een thema- en techniek optie. Je hoeft hier niet allemaal aan te voldoen, maar dat is nu juist de uitdaging voor mij.  Toen ik de optie thee zag, schoot me te binnen dat ik een tekst met thee heb. Daarna bedacht ik al snel dat ik een cadeauverpakking met thee wilde maken, natuurlijk de Dutch thee. Een stukje papier vouwde ik horizontaal en verticaal zodat er aan de binnenzijde 2 pockets ontstaan. Alle delen behalve de voorzijde heb ik met dp beplakt en bij de pockets plakte ik nog een stukje lint. De achterkant vergeet ik ook niet. Voor de voorkant bewerkte ik een stukje wit papier met een embossingfolder en distress inkt. Drie hexagons in verschillend formaat verwerkte ik rechts, op één vorm staat de tekst. De vleugels van het vlindertje heb ik nog bewerkt met Wink of Stella gl. clear, dit geeft een subtiele glitter. Het geheel sluit met organzalint. Mijn uitwerkin

Voor de mannen in mijn leven...

Valentijnsdag is al weer achter de rug, ik wil toch nog even laten zien wat ik dit jaar gemaakt heb voor de mannen in mijn leven. Niet in rood of roze, maar in stoere kleuren, wel met harten. Het is voor de aardigheid, maar met heel veel liefde gemaakt! Bedankt voor jullie bezoekje, fijne zondag nog...