Pagina's

maandag 4 december 2017

Kerstwens in een doosje

Zo, dat is lang geleden! Maar het kriebelt toch weer om te gaan bloggen. Ik ben benieuwd of je me nog kunt vinden. Ik ben trouwens ook benieuwd of ik het bloggen nog niet verleerd ben 😉.
Wat ik nog niet verleerd ben is doosjes maken.
Dit zijn zelfsluitende doosjes met chocolaatjes erin, leuk om weg te geven als kerstwens.
De stempeltjes zijn al jaren oud, ik heb ze gestempeld op aquarelpapier en ingekleurd met markers. Het papier heeft subtiele glitters, ik ben helemaal niet zo van de glitters, maar dit papier kan er mee door.


Ik zou het leuk vinden als je mijn blog weer bezoekt, dank je wel alvast!
Groetjes....

6 opmerkingen:

Nelleke zei

Zo dat is lang geleden, ja ik weet nog wel wie je bent. Leuk dat je weer eens komt kijken. prachtige doosjes maakte je. Groetjes, Nelleke

GerJanne zei

Hoi Annerieke,
Je verschijnt in mijn leeslijst, dus ik ben volger, maar ik moet heel hard nadenken wie je ook weer bent. Volgens mij weet ik het wel, maar je had nooit veel tijd om te reageren (druk gezin denk ik me te herinneren...)
Deze doosjes zijn in elk geval erg leuk! Ik ben nooit gestopt met bloggen. Ik houd van het persoonlijke contact en dat mis ik op FB en pinterest en Instagram etc.
Gaat het goed met je?
Groetjes,
GerJanne

Annerieke zei

Nou Gerjanne, je had het bijna goed. Ik reageerde inderdaad niet meer veel maar dat was vanwege schouder-en rugklachten. Die zijn er nog steeds maar ik heb wel weer zin om te bloggen. En inderdaad, het contact met iedereen is ook super leuk 😄

KarinsArtScrap zei

hi Annerieke wat leuk dat je weer terug bent.
ja ik vind bloggen ook het fijnste maar op facebook ben ik ook heel veel omdat het voortaan met dt werk het beste is om contact tehebben.
maar ook veel challenges tegenwoordig zoals je misschien hebt gemerkt dat ik ook een facebook kerst heb met een challenge mogelijkheid.

je doosjes zouden daar super bij passen of gewoon om telaten zien.............want ze zijn heel mooi.

gr karin

Ans Gilbert zei

Hoi Annerieke,
Ik zag je reactie bij Karin en dacht, Annerieke Annerieke er weer, je maakte hele mooie doosjes,
groetjes
Ans

Annerieke zei

Bedankt dat je me daarop attent maakt Karin. Ik heb alleen geen facebook account meer, ik houd het alleen bij bloggen en Pinterest tegenwoordig 😉.