Pagina's

maandag 15 januari 2018

Bruin en blauw of blauw en bruin.....


Herken je dat? Dat je iets in je hoofd hebt maar dat er uiteindelijk iets anders onder je handen vandaan komt. Dat had ik bij deze kaart. Niet helemaal anders want ik heb een sketch gebruikt en de kleuren moesten bruin en blauw zijn, ik had in m'n hoofd om kraft met blauw te gebruiken, maar het is blauw met bruin geworden 😅. Ook de bloem van jute wilde niet lekker, zelfs niet na 2x stansen dus ik heb de schaar er maar bij gepakt.
Nu ben ik helemaal niet ontevreden over het resultaat hoor, maar deze kaart is niet zomaar tot stand gekomen, terwijl de sketch toch echt niet moeilijk was. Hoe lastig kun je het jezelf maken hè 😉.

Challenge waar ik graag aan mee wil doen:
Dutch Card Lovers - sketch
Hobbyvision Design Team - bruin en blauw

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

13 opmerkingen:

Je@net zei

Haha...heel herkenbaar, Annerieke.
De kaart is in mijn hoofd soms al helemaal klaar....moet 'm alleen nog ff maken. En dat is dan toch lastiger dan gedacht ;o)
Maar je hebt er een leuke verjaardagskaart van gemaakt. Gaaf effect geeft dat jute!

KarinsArtScrap zei

een hele leuke kaart Annerieke
Gr Karin

Nicolette zei

Heel erg leuk geworden. En ook wel herkenbaar hoor.
Groetjes Nicolette

GerJanne zei

Hoi Annerieke,
Wat herkenbaar wat je schrijft. Dat heb ik nou zo vaak. Zelfs soms zo dat ik ga zitten voor een kaart en echt een heel andere maak! Vandaag ook! Maar ach, als je maar lekker kunt hobbyen, toch?
Ik vind je kaart heel mooi geworden. Alleen kan ik geen blauw ontdekken. Ligt dat aan mij?

Marja Kenter zei

Ja Annerieke, ik schreef daar ook al over op mijn blog, kaarten gaan soms met je aan de wandel. Ik herken ook het gevoel van een niet zo moeilijke scetch en dan wordt het toch nog moeilijk 😆. Maar je kaart is leuk geworden.
Groetjes Marja

Anja Curvers zei

Heel erg mooi hoor gave uitwerking vande sketch. Leuk dat je meedoet bij DCL.

Marjan Küppers zei

Ook hier herkenbaar, maar gelukt is het! Mooi kaartje en erg leuk die jute bloem. Dank je wel voor het meedoen met DCL.

Annerieke zei

Ik durf niet te zeggen dat het aan jou ligt, hihi, maar misschien wel aan je beeldscherm. Ik weet dat beeldschermen de kleuren heel verschillend weer kunnen geven. In dit geval is de basiskaart lichtblauw en de cirkel in het midden ook. Nu ben ik wel razend nieuwsgierig wat jij voor kleur dacht te zien.

Ans Gilbert zei

Soms wordt het heel anders dan gedacht, je hebt een hele mooie kaart gemaakt, leuk met de bloem van jute,
groetjes,
Ans

GerJanne zei

Hoi!! Nee ik krijg geen melding als je hier antwoord, dus dank voor je mailtje. Nu je het zegt zie ik heel heel lichtblauw, maar in eerste instantie dacht ik dat het een witte kaart was en dat door het nemen van de foto binnenshuis de kleur minder wit was, hihihi....leuk dat je reageerde!

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Ik vind je kaart weer prachtig met die bloem zo centraal en ja bij mij gebeurt dat ook regelmatig dat het anders uitkomt met een kaart als ik had gepland
Liefs Martha

Ela Rubira zei

Jip zelfde hier! Makkelijke sketch denk ik dan en daar ben ik dan een partijtje druk mee! Ik ga er nu mee aan de slag, jij hebt er wel een leuke kaart mee gemaakt hoor! Groetjes Ela

Margot zei

Leuke kaart! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.