Pagina's

vrijdag 26 januari 2018

Groetjes van Wilmar.....


Vorig jaar op de KreaDoe heb ik een paar stempeltjes gekocht van Cats on Appletrees, ken je die, ze zijn zo leuk! Op bovenstaande kaart heb ik Wilmar verwerkt. Ik vind de uitdrukking op z'n koppie zo grappig.
Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge bij Knutsels en Kadootjes. Er is een kleurenbingo, mijn rijtje is groen-wit-zwart.
Het groene achtergrondpapier komt uit een wat ouder papierblokje. Ik gebruik het niet zo vaak omdat het wat fellere kleuren zijn, mijn voorkeur gaat toch uit naar iets zachtere tinten. Maar voor een kinderkaart is dit perfect natuurlijk, het heeft een vrolijke uitstraling.

In het kader van restjes opmaken, heb ik nog 2 kaartjes gemaakt. Het zijn snelle kaartjes want de plaatjes zijn kant en klaar en lagen ook al jaren te wachten.

Bij de één washitape geplakt en spetters gestempeld en bij de ander uit restjes papier vierkantjes gesneden.


Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

7 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Annerieke, je bent lekker creatief bezig. Dat koppie is inderdaad leuk en mooi om het op een tag te stempelen en dan op een kaart te doen, zo is het echt een blikvanger. De kaarten met de beertjes zijn fleurig en vrolijk. Precies wat je nodig hebt om iemand blij te maken. Leuk die verfspetters bij de washi-tape en de blokjeskaart leent zich ook perfect om restjes op te maken.
Lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Hoi Annerieke,dat papier heb ik ook volgens mij, er zit ook oranje bij en iets met vogels.. Leuke kaart met het stempeltje, leuk zijn je restjes kaarten, ik ben weg van de kaart met vierkantjes,
groetjes
Ans

GerJanne zei

Zo, dat ziet er heel leuk uit! Restjes opmaken, daar ben ik ook mee bezig. Ik heb in al die jaren nu denk ik 2 of 3 blokjes papier echt op gemaakt. Van anderen heb ik allemaal nog restjes. Ik vind alle kaartjes erg leuk. Vierkantjes doen het altijd goed. En dat stempeltje van Cats on appeltrees is inderdaad erg grappig. Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K.
GerJanne

Monique zei

Wat een prachtige kaart in groen, zwart en wit.
Dat zou ik ook eens moeten doen, restjes opmaken. Het stapelt zich zo op ;-))
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique

Nicolette zei

Hele leuke kaarten.
En zo kom je mooi van je restjes af.
Fijn weekend,
Groetjes Nicolette

Sylvia zei

Mooie serie,Annerieke.Schattige beertjes en een mooie woord stans.

Groetjes,Sylvia.

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Leuke kaartjes heb je gemaakt heel vrolijk!
Zo kom je mooi van je restjes af!
Liefs Martha