Pagina's

vrijdag 23 februari 2018

Lammetjes in de lente.....


Lammetjes, zijn ze altijd niet schattig om te zien? En ja.....ik weet dat lammetjes in de lente rondhuppelen πŸ˜‰. Voorlopig is het nog niet zover, we krijgen nog een portie kou te verwerken.
Wat denk je, zou er volgende week geschaatst kunnen worden? Jammer genoeg mag ik zelf niet meer schaatsen maar ik vind het leuk om anderen te zien schaatsen. Schaatsen op natuurijs heeft ook wel wat vind ik.

Over schaatsen gesproken, wat hebben "onze" schaats(t)ers het goed gedaan bij de Winterspelen hè, zo spannend was het. Ik neem mijn petje voor ze af hoor!
Ik ben trouwens wel blij dat het bijna afgelopen is. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik het schaatsen bijna altijd wel heb kunnen volgen, maar ik heb ook wel weer zin om andere dingen te doen dan tv kijken 😁.

De achtergrond van mijn kaart heb ik bewerkt met Distress Ink, de stipjes zitten al in het papier. En ik heb het lammetje wat dotjes in haar vacht gegeven.

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij Crazy for CAS - knuffelbaar. Ik heb een babykaartje gemaakt, het lammetje is om te knuffelen, een klein kindje ook natuurlijk.

Even een korte aanvulling: bij de reacties kreeg ik een opmerking/tip dat ik mijn zwarte inktpad moest bijvullen, maar de stempel is afgedrukt met grijze inkt. Ik stempel meestal met grijs omdat ik zwart te hard vind, maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk πŸ˜‰.
.
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

Miranda Mols zei

Lief kaartje. Lammetjes zijn knuffelbaar, leuk om ze straks weer rond te zien springen, eerst door de kou hen, brr. Leuk dat je mee doet met CFC. Nog een kleine opmerking/tip...het lijkt erop dat je zwarte inktpad graag gevuld wil worden.

Je@net zei

Super schattig babykaartje, Annerieke!

GerJanne zei

Ja, ik hoop dat er geschaatst kan worden. Vind dat zelf heerlijk om te doen! Maar al we 4 of 5 jaar geleden denk ik.
Je kaartje is lief! Wat een enig lammetje is het!
En zeker hebben de dames het goed gedaan!! Zo leuk die blije gezichten. En Kjeld ook natuurlijk!
Groetjes,
GerJanne

Irene zei

Schattig kaartje Annerieke en de Γ©chte lammetjes moeten nog maar even wachten tot na de Siberische kou die we gaan krijgen! Wij hebben ook bijna al het schaatsen gezien Γ©n genoten van die kanjers!

XxIrene

Ans Gilbert zei

Wat doe je als je ziek bent lekker bankhangen en tv kijken, dus ik heb ook heel veel gezien.. Je hebt een schattig
babykaartje gemaaktg
groetjes
Ans

KarinsArtScrap zei

ah wat lief en mooi Annerieke

gr karin

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Wat een lief schattig babykaartje heb je gemaakt
Ja de lente is er nog niet, heb vroeger veel geschaatst, maar ik heb er nu geen zin meer in, Marcel fijn dat het zonnetje zo lekker schijnt
Liefs Martha l

Nicolette zei

Het zou zeker erg leuk zijn als er weer geschaatst kan worden, vooral met een ijsbaan voor de deur he, hihi. Mooie kaart en een mooie achtergrond heb je gemaakt.
Groetjes Nicolette

Yvonne van Bruggen zei

Een heel lief en knuffelbaar kaartje met dit lieve lammetje!
Leuk dat je meedoet bij CFC!
Groetjes, Yvonne