Pagina's

woensdag 14 februari 2018

Valentijn.....


Het is Valentijnsdag. Ik roep altijd dat mijn lief en ik er niet zo veel mee hebben, maar meestal verrassen we elkaar toch met een kleinigheidje 😊. Vandaag ben ik dus ook verwend met een lekkere reep chocolade en ik heb m'n lief verrast met een boekje. Onze jongste zoon die nog thuis woont, zat goed vandaag, hij kreeg 2 verrassingen 😉. Nu is Valentijnsdag niet de enige dag dat wij elkaar verrassen, regelmatig laten wij voor elkaar briefjes achter. Ik vind bijvoorbeeld wel eens een briefje als ik koffie ga maken en een koffiepadje pak, hoe leuk is dat 😍. Maar het zijn juist die kleine gebaren die waardevol zijn, wij boffen met elkaar!

De kaart van vandaag is voor iemand die me dierbaar is, mijn mams, ik denk dat ze het niet verwacht , maar sowieso is het natuurlijk altijd leuk om post te krijgen nietwaar?
Het is weer een schommelkaart. In mijn vorige post heb ik een mannenvariant laten zien, ik heb er meteen twee tegelijk gemaakt. Het lijkt alleen of deze groter is, maar dat komt omdat de harten buiten de rand zijn geplakt, geeft meteen een ander effect.

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Hobbywinkel De Egel - schommelkaart, thema alles mag
Knutsels en Kadootjes - liefde en vriendschap

Fijne Valentijnsdag, bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

10 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuke kaart, Annerieke. Je mams zal er blij mee zijn!
Mijn vader liet ook altijd briefjes voor mijn moeder achter. Op de dag dat hij stierf, lag mijn moeder ziek op bed en pap moest even weg voor zijn vrijwilligerswerk. Later die dag vonden we het briefje op de keukentafel. Toch heel bijzonder na bijna 50 jaar huwelijk. Mijn moeder heeft de tekst ook laten graveren in een medaillon met zijn foto erbij. Zó lief!

Ans Gilbert zei

Lief om voor je moeder een Valentijnskaart je te maken, leuk model, ik ga het ook eens proberen en dan wel wat kleiner, ik heb een cirkelstans van 15 cm besteld.. Ik ben ook van de briefjes en mijn man ook,
groetjes
Ans

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat romantisch dat je man en jij elkaar briefjes schrijven. Ik heb een man die totaaaaal niet romantisch is :( maar ja, je kunt niet alles hebben..LOL
Prachtig vind ik je harten-schommelkaart en ik denk dat je moeder dit ook zal vinden.
Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Wat leuk dat jullie ook zo romantisch zijn
Alleen wij niet met Valentijnsdag het hele jaar wel met briefjes en rozen en kaarsjes maar dat commerciële gebeuren hebben wij niks mee..
Wat lief dat schommelkaartje voor je moeder, i
Mooi exemplaar
Liefs Martha

Nicolette zei

Wat lief om een kaart naar je moeder te sturen.
Hij is erg leuk.
Groetjes Nicolette

Linda zei

Wat een mooie kaart voor je moeder, leuk gedaan. Haha mijn man en ik doen dat ook altijd, van die "stiekeme" briefjes, leuk hè.
gr linda

Sylvia zei

Prachtige kaart voor je moeder,Annerieke.Ze was er vast erg blij mee.

Groetjes,Sylvia.

Hobbywinkel De Egel zei


Het is super dat je meedoet met onze '#51e' Challenge !
Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.

{Challengeblog De Egel}
{Hobbywinkel De Egel}

GerJanne zei

Hoi Annerieke,
door al de festiviteiten voor mijn moeder heb ik dit kaartje voor jouw moede helemaal gemist! Hij is super met al die harten. Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel en van K&K.
Leuk die briefjes! Is bij ons nu weggezakt, ik denk omdat we dan het risico niet wilden lopen dat de kinderen ze zouden vinden ;-)
Met nu nog maar 1 kind thuis, kan ik er weer mee beginnen!

Monique zei

Wat een prachtige schommelkaart!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique