Pagina's

donderdag 8 maart 2018

Bloemen.....


Zo.....laat het voorjaar maar komen! De foto bovenaan mijn blog heb ik aangepast, tulpen, net gekocht, ik ben er toch zo gek op hè. En vooral als ze nog zo dicht zitten, al die kleuren bij elkaar, zo mooi! Als ik bij de bloemenkraam op de markt ben, sta ik ook altijd gewoon even te kijken naar al die bloemen-en kleurenpracht. Ik ben sowieso gek op bloemen, tulpen, zonnebloemen, chrysanten zijn favoriet bij mij en straks in de tuin het eenjarig goed, vooral de stokroos(nou ja, die is tweejarig 😉). Ieder jaar komen ze op, soms op plekken waar je ze oorspronkelijk niet gezaaid hebt, het maakt mij niet uit, zolang ze maar opkomen.
Wat is jouw favoriete bloem?

Het zal je dus niet verbazen dat ik papier met bloemen ook erg mooi vind 😁. De kaart die ik gemaakt heb is een vouwkaart, eenvoudig om te maken.

Op de foto kun je zien hoe je moet vouwen, je kunt de maat natuurlijk net zo aanpassen als je wilt, als je maar 3 gelijke delen hebt.
Op de voorzijde heb ik de mooie libelle verwerkt, als ik het nu zo terug zie valt hij geeneens zo op, het papier is wel wat overheersend, hihi. Zelf maak ik dit model altijd vast met een lintje, dan sluit hij netjes.

Ik doe mee aan de volgende challenge:
Hobbyvision Design Team - vouwkaart

Om nog even terug te komen op mijn vraag in het vorige bericht, over het antwoorden op reacties. Ik dacht al zoiets dat er geen melding kwam. En dan bedoel ik dat als ik antwoord op een reactie van één van jullie dat die persoon daar geen melding van krijgt. Ik vraag me dan af wat daar de bedoeling van is, want je gaat natuurlijk niet al je eigen reacties bij anderen teruglezen om te kijken of er gereageerd is toch? Ik kwam er eigenlijk bij toeval achter, omdat ik verkeerd klikte en toen zag ik dat iemand op mijn reactie gereageerd had (was alleen een "dank je wel"). Als ik niet verkeerd geklikt had, had ik dat natuurlijk niet gelezen 😉. Lang verhaal, ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

10 opmerkingen:

Nicolette zei

Ik ben ook gek op tulpen, heb ze ook vanmorgen gekocht en staat zo mooi in de vaas. Je kaart is erg mooi, leuk model.
Fijne dag,
Groetjes Nicolette

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Mooi dit vouwkaartje
Eigenlijk houd ik van alle bloemen in elk seizoen die veelkleurig zijn, hoe feller hoe mooier,
Liefs Martha

Je@net zei

Wat een mooie en fleurige verjaardagskaart heb je gemaakt, Annerieke!

KarinsArtScrap zei

een mooie vrolijke kaart Annerieke en een gaaf modelletje
Gr Karin

Ans Gilbert zei

Als er iemand op mij blog iets vraagt, dan stuur ik haar via de mail een berichtje terug.Leuk modelletje heb je gemaakt,ziet er uit als dat van Be Challenged op FB.Ik hou niet zo van snijbloemen,maar tulpen vind ik wel altijd mooi,in het voorjaar komen er weer bloemen in de camel, in de tuin, prachtig vind ik dat.
Ansx

Marja Kenter zei

Als ik iemand een antwoord wil geven dan stuur ik of een mail of ik zet het in een berichtje op haar blog. En ik hou heel erg van tulpen, koop ze net zo lang als ze er zijn en ben altijd blij als ze er weer zijn.
Je kaart is heel mooi, leuk zo'n vouwkaart en de kleuren zijn prachtig.
groetjes Marja

GerJanne zei

Hoi Annerieke,
Mooi je tulpen. Ik houd er ook van. Vorige week donderdag kreeg ik een prachtige bos en ze staan nog, maar ik zag dat ze nu op het laatst lopen...
Je vouwbaar is erg leuk. Mooi papier heb je gebruikt.
Oh, je bedoelde zo'n reactie. Nee daar krijg je geen melding van, volgens mij. Ik zag bij bloggers dat ze overal op reageerden, maar dat doe je volgens mij echt voor niks....
Groetjes en een fijne dag.
Oh ja, ik hou ook van irissen, ridderspoor, stokrozen en nog meer.....

Sylvia zei

Mooie kaart,Annerieke.Prachtige bloemen achtergrond.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Kitty zei

Op het moment staan hier uitgebloeide blauwe druifjes, maar tulpen vind ik ook mooi, en narcissen, gloriosa, stephanotus.... pfff, zo veel!

Kitty zei

O en de kaart ia ook mooi hoor, leuk modelletje. Vergeet ik dat toch helemaal te zeggen... *bloos*.