Pagina's

dinsdag 20 maart 2018

Brrrr, koud hè.....


Momenteel ben ik veel met m'n foto's bezig. Vorige week heb ik bij een gezellig scrapwinkeltje bij ons in Almere leuke collection kits gekocht. Een jaar geleden kwam ik er pas achter dat die bestonden, ik noem mezelf ook nog steeds een beginnend scrapper 😁, want ik maak nog niet zo heel lang lay outs en zo. Het leuke van die kits is dat al het papier mooi op elkaar afgestemd is en er zitten stickers bij. Ik vind het geweldig leuk, foto's scrappen, ik weet ook niet waarom ik er niet eerder aan begonnen ben 😃.

Ik had mazzel dat het nu nog koud was, want ik kon nu mooi met dit leuke winterpapier aan de gang. Kan anders ook zul je zeggen, maar dat lukt mij niet, ik maak ook helemaal geen kerstkaarten nu, daar begin ik in september weer mee.
Deze foto's zijn op 2 maart 2005 genomen, toen lag er dus in maart ook nog sneeuw. En ik nu maar denken dat de lente laat op gang komt, je vergeet het blijkbaar gewoon weer. De grijze gezichtjes zijn van mijn jongens, ik denk dat ze niet blij zijn als ik ze laat zien, alleen meneer de sneeuwman mag gezien worden, psssst, het is eigenlijk mijn lief met z'n leren hoed op 😂.
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

Je@net zei

Wat leuk geworden, Annerieke.
Heb zelf altijd zoveel layouts en minialbums gescrapt, maar moet me er nu weer echt toe gaan zetten!

KarinsArtScrap zei

mooi en gave layouts Annerieke
Gr Karin

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een geslaagde layouts Annerieke. Mooi inderdaad zoals alles op elkaar is afgestemd. Ik heb altijd "periodes", dan weer veel kaarten, dan weer scrappen, dan weer handwerken hihi maar "niets doen" is er nooit bij.
Leuk hoor om met je foto's bezig te zijn en dan later zoveel leuker om terug te kijken dan op een usb-stick ;)
Lieve groetjes Miranda

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Wat heb je deze Lay-out weer mooi gemaakt leuk met foto's bezig te zijn!
Liefs Martha

Nicolette zei

Ik heb ook nog nooit van die kits gehoord, maar ik scrap dan ook niet, hihi.
Heel erg mooi gedaan.
Groetjes Nicolette

Ans Gilbert zei

Maart 2005, daar heb ik slechte herinneringen aan, mijn zusje is toen overleden en het klopt van de sneeuw, een dag nà de begrafenis lag er bij ons een halve meter sneeuw..
Die kits lijken me wel handig, alles past heel mooi bij elkaar..je lay outs zijn super..mooie foto's ook,
Ansx

GerJanne zei

Oh.... ook al weer zo leuk! Ik vind het knap. En ach ja, wanneer ben je beginnend af? Ik knutsel al zo lang, maar in sommige dingen vole ik me nog steeds een beginner.... En wat LO's betreft ben ik nog niet eens een beginner (nog nooit gedaan ;-) )
GerJanne

GerJanne zei

vole is voel

Kitty zei

Echt superleuke layouts, deze en de vorige. Maar dat had ik ergens anders al gezegd ;) Ik vergeet steeds een blogrondje te doen, goed dat je een linkje geplaatst had, dan krijg je vanzelf bezoek, hahaha.