Pagina's

zondag 25 maart 2018

Roze ipv groen.....


Nou, nou, was ik even in de war met de Liftchallenge  (zie vorig bericht), ik was er van overtuigd dat de challenge 2 weken duurde, dat blijkt dus 3 weken te zijn. Dat heb je hè als je een aantal jaren niet actief op je blog bent geweest, er veranderen wel eens dingen 😉. Ik had de tekst verschillende keren gelezen, maar ik had geen datum zien staan, die staat er nu wel. Gelukkig bevestigde GerJanne dat het er in eerste instantie ook niet stond, pffff ik begon al heel erg aan mezelf te twijfelen 😵. Ik had het dus alleen mis met de termijn, dat geeft me mooi de gelegenheid om nog een kaartje te maken voor de challenge en dan zonder tijdsdruk, hihi.

De kaart van vandaag heb ik naar Irene gestuurd, ze heeft hem inmiddels ook ontvangen. Nu las ik ergens dat de lievelingskleur van Irene groen is, dat wist ik niet, maar ga ik wel proberen te onthouden natuurlijk, deze kaart is wel erg roze hè. Het patroon heb ik van Pinterest gevist, je hebt tegenwoordig ook een stencil voor dit model, maar ik doe het nog "ouderwets" gewoon afmeten, rillen, snijden en vouwen. Meestal pas ik dan ook de maten wat aan.


Dit super leuke pakketje kreeg ik opgestuurd van Gerjanne, zo'n verrassing en wat een verwennerij, dank je wel nogmaals!

Bedankt voor je bezoekje, fijne zondag nog en tot de volgende keer!

11 opmerkingen:

Irene zei

Ik hou idd van groen maar ook heel veel van de warme herfsttinten (niet persé puur oranje of geel whahhaa!!!) maar zo'n beeldschone roze kaart is voor mij ook enorm genieten hoor en al helemaal in zo'n apart modelletje dus ook hier nogmaals heel veel dank Annerieke!
Er is denk ik nog aardig wat post onderweg (of ze zijn me vergeten???) dus daar wacht ik nog even op en dan komt er een foto op mijn blog.
Wat heb je een leuke verrassing van GerJanne gekregen, daar kun je vast weer heel veel leuks mee maken!!

xx Irene

Nicolette zei

Prachtige kaart voor Irene en zo te lezen geen probleem dat ie roze is.
Gefeliciteerd met je leuk pakketje. Ook ik heb er 1 ontvangen.
Groetjes Nicolette

Marja Kenter zei

Ha,ha en ik heb je blindelings gevolgd. Heb meteen een kaart gemaakt voor de lift Challenge. Ik heb wel drie keer gekeken bij ze maar kon geen datum ontdekken. Ach, hè kan het maar klaar hebben. Mooie kaart heb je gemaakt trouwens.
Groetjes

GerJanne zei

Heel mooi kaartje voor Irene. En weet je, als je het toevallig weet wat iemands lievelingskleur is, is het leuk, maar ik denk dat iedereen blij is met een kaartje op zijn verjaardag, wat voor kleur ook. Dat er aan je gedacht wordt is al zo fijn! En deze is super mooi!
Veel plezier met het pakketje!
Groetjes,
GerJanne

Je@net zei

Wat een pracht van een kaart heb je voor Irene gemaakt, Annerieke.
En veel plezier met het pakketje dat je won bij GerJanne. Leuk!

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Wat een mooi model heeft dit kaartje daar zal Irene wel blij mee zijn in mooi roze! Wat leuk dat je een pakketje bij Gerjanne hebt gewonnen kun je weer mooie creaties mee maken!
Liefs Martha

Caroline zei

Een hele mooie verjaardagskaart voor Irene! Ik snij dit modelletje ook nog met de hand hoor, je kan overal wel een mal voor kopen haha.
Groetjes Caroline

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Annerieke en gefeliciteerd met je mooie prijs.

Gr Karin

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wat een plaatje en ik lees dat Irene er erg mee in haar nopjes is Annerieke dus dat zit wel goed. Leuk om te lezen dat jij ook nog steeds zelf meet en snijdt bij sommige modellen.
Wat een leuke spulletjes heb je van GerJanne mogen ontvangen, daar zal vast weer heerlijk mee geknutseld worden.
Lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart voor Irene,
Het is een leuk model met een mooi plaatje, leuk pakketje kreeg je van Gerjanne
groetjes
Ans

Sylvia zei

Wat een prachtige kaart voor Irene.Superleuk model en gefeliciteerd met je mooie pakketje.

Groetjes,Sylvia.