Pagina's

woensdag 11 april 2018

3 tegelijk.....
Misschien herken je dit wel, je zoekt iets in een kastje en je komt iets tegen waarvan je eigenlijk een beetje vergeten was dat je het had. Dat overkwam mij van de week, ik kwam zomaar een mooi papierblok van Prima Marketing tegen. Het is al jaren oud, maar ik vind het nog steeds erg mooi. Het papier is A4 formaat, dus daarom lag het in een ander kastje 😉.

 Bij Hobbywinkel De Egel loopt er een challenge met thema "Triangel of Tipi kaart, extra optie, thema lente". Ik had net het mooie papier teruggevonden en heb meteen maar een set van 3 gemaakt.

De 2 grote kaarten zitten vast met een klittenbandrondje, bij de kleinste heb ik lint gebruikt om de delen vast te strikken.


Jaren geleden heb ik dit model ook al eens gemaakt, leuk effect geeft het. Maar nu ik er 3 tegelijk heb gemaakt is het ook wel weer even goed. Goh, wat is dat toch hè, ik vind het toch zo lastig om dezelfde modellen achter elkaar te maken. Ik houd gewoon van afwisseling denk ik, hihi.Bedankt voor je bezoekje, fijne dag en tot de volgende keer!

12 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er super leuk uit, Annerieke!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw lekker bezig Annerieke. Een heel gaaf drietal heb je gemaakt. Leuk is dat toch om iets terug te vinden, net of je een cadeautje krijgt ;P
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

Ans Gilbert zei

Ze zijn alle 3 heel mooi, echt prachtig papier gebruikt, ik vind de sluiting met strik eigenlijk het aller leukst,
Groetjes
Ans

Caroline zei

Gelukkig dat je het hebt gevonden want het is heel mooi papier!
Leuk kaartje heb je ervan gemaakt.
Groetjes Caroline

Nicolette zei

Wat een mooi papier is dit. Niet meer zo ver wegstoppen hoor, hihi.
Je kaarten zijn erg leuk.
Groetjes Nicolette

Daphne zei

Prachtig papier inderdaad.
Wat zijn ze Leuk hè, die kaarten.
Ik ben er nog niet aan toe gekomen. Ben druk met genieten van het mooie weer, hihi.
Ik vind jou serie erg leuk, ik wilde bijna zeggen "ga zo door", maar toen las ik verder.....nou, dat is dus weer even klaar nu, die tipi kaarten😂

GerJanne zei

Sjonge, maar liefst drie! Ze zijn alle drie prachtig. Ik herken het wel hoor, dat je niet vaak hetzelfde model achter elkaar wilt maken. Ik hou ook erg van afwisseling. Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel.
Wat je schreef over geen afbeelding gebruiken, dat doe ik ook wel vaak, maar bij veel challenges is het zo dat je een ingekleurde digi/ stempel moet gebruiken. Bij Die Sketchtanten niet, vandaar dat ik het wilde uitproberen.
Groetjes,
GerJanne

Wilma zei

Hoi Annerieke,
3x is scheepsrecht en met recht nog eens 3 MOOIE tipi-kaartjes. Je zult wel in die "flow" gezeten hebben.....van even niet nadenken en gewoon 3 MOOIE kaartjes maken en dan tot de ontdekking komen (bij het 3de kaartje) dat je toch meer voldoening kunt vinden in de afwisseling. Heel erg herkenbaar.
Liefs Wilma ☺☺☺

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Mooi die tentkaarten gemaakt van prachtig dp!
Nou ik herken mezelf in jouw verhaal, ik heb dat namelijk ook, heb ook moeite met de zelfde kaartjes maken ik denk dat het dan werken wordt ofzo! Maar ik vind ze alle 3 supermooi gelukt bij jou!
Liefs Martha

Kitty zei

Durfde je daar de schaar wel in te zetten? ;) prachtige kaartjes!

Marja's kaarten zei

Supermooie kaarten heb je gemaakt!
Mooi papier heb je gebruikt.
Fijn dat je meedoet aan de challenge bij De Egel.
Groetjes Marja DT.

KarinsArtScrap zei

heel mooi Annerieke
Gr Karin