Pagina's

zaterdag 28 april 2018

Een verjaardagskaart met verjaardagstaart.....Op het CreaTijdforum doe ik mee met de verjaardagslijst. We zijn met 16 personen, dus je stuurt het hele jaar door verjaardagskaarten. Zelf krijg je natuurlijk ook allemaal zelfgemaakte kaarten als je jarig bent, super leuk.
Deze keer heb ik een easel-kaart gemaakt. Soms bestempel ik ook de envelop, het is tenslotte feest 😉.

Inmiddels is de kaart veilig aangekomen.
Vorige maand was er een jarige in België, de kaart die ik in eerste instantie gestuurd had (dat was deze kaart), is pas van de week aangekomen, envelop en kaart vies en beschadigd, balen hoor! Natuurlijk had ik al een andere kaart verstuurd maar ook die kwam beschadigd aan. Ik hoorde van de ontvanger dat het net leek of de envelop van boven opengescheurd was. Beetje gek hè, 2 kaarten die ik naar hetzelfde adres heb gestuurd zijn beiden beschadigd. Nou ja, gelukkig zijn ze uiteindelijk wel aangekomen, maar vreemd is het wel. Je zou bijna bang worden om iets te versturen, maar ja, echte post is en blijft het allerleukst!
Bedankt voor je bezoekje, fijn weekend en tot de volgende keer!

10 opmerkingen:

Irene zei

Wat een keigave easelkaart is dit Annerieke en de mooie flop maakt het feestje compleet! Mijn snailmailkaart voor Sarah kwam óók opengescheurd in een plastic zakje aan, de kaart gelukkig onbeschadigd maar idd zó niet leuk!

XxIrene

Caroline zei

Superleuke kaart! Wel ontzettend balen dat dat dan met je kaart gebeurt he? Je doet zo je best om een mooie kaart voor iemand te maken en dan komt hij zo aan. Maar nu heeft de ontvanger wel 2 van jou mooie kaarten ontvangen hihi.
Groetjes Caroline

Ans Gilbert zei

Prachtige easelcard Annerieke,
ik heb hetzelfde mee gemaakt ook een kaart naar België,kreeg ik na 2 maanden retour, ondertussen een andere gestuurd, ook die kwam niet aan..
de derde poging was raak en wat dat dan kost aan postzegels...
groetjes,
Ans

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Ah, wat jammer dat post beschadigd raakt tijdens versturen daar maak je de kaart toch niet voor?
Dit gemaakte kaartje vind ik prachtig van kleur en vorm!
Liefs Martha

Nicolette zei

Wat jammer van je kaarten als ze zo beschadigd aankomen. Maar je kan er inderdaad niets zelf aan doen. Deze is wel erg mooi.
Fijn weekend,
Groetjes Nicolette

Kitty zei

Wauw! Mooi maar wel bewerkelijk denk ik.

GerJanne zei

Hoi Annerieke,
dit is een geweldig mooie kaart! Zo'n leuk model en prachtig van kleur.
Het is altijd balen als de post niet goed overkomt. Ik heb eens een enveloppe vol geponste figuurtjes naar mijn zusje gestuurd in Spanje. Nooit aangekomen. Misschien dacht iemand die het in handen kreeg dat er wat waardevols in zat, in plaats van bloemetjes, sterretjes, hartjes etc...
Jammer, maar ja, echte post is het allerleukste!
Groetjes,
GerJanne

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Annerieke in deze vrolijke kleuren
Gr Karin

Sylvia zei

Hele mooe easelkaart,Annerieke.Mooi in deze roze kleurtjes.Leuke bijpassende envelop.

Groetjes,Sylvia.

Marfien zei

Mooie kaart met taart en erg feestelijk, LEUK!
Een tip voor kaarten naar België: Vierkante kaarten kosten daar net zoveel als een kaart van 50 gr. hier. Ik ben ook wijzer geworden en stuur een gewone A6 model kaart tot 20 gram en hup die is er de volgende dag. Er zijn genoeg ideeën voor een zelfgemaakte kaart tot 20 gr.