Pagina's

maandag 9 april 2018

Het is nu echt lente.....Zo, dat is nog eens genieten met dit mooie weer, of niet? Gisteren hebben wij een rondje gefietst door de Lepelaarplassen bij ons in Almere. We nemen bijna altijd koffie mee en op één van onze favoriete plekjes hebben we heerlijk koffie zitten drinken. Het wordt nu zo mooi buiten, ik vind altijd net alsof de natuur "explodeert". Overal een groene waas over de bomen, paardenbloemen langs het fietspad, vogeltjes die kwetteren, zwanen die overvliegen, als je goed luistert hoor je de vleugels zingen en vlindertjes die dansen in de lucht, ik word hier zo blij van !

Deze kaart heb ik kort geleden voor een jarige van het forum gemaakt. Ik houd ervan om kaarten met een twist te maken en dit is gewoon een hele makkelijke. Het is een vierkant papier, in vieren gevouwen en nog een diagonale vouw.

Nu heb ik weer dat drukke papier gebruikt, achteraf gezien vind ik het niet zo super, de bloem en het woord binnenin vallen niet zo op. Nu is het ook zo dat wij, kaartenmakers, zelf erg kritisch zijn hè. Nou ja, volgende keer beter 😉.

Met onderstaande LO ben ik bij Scrapplezier eerste geworden!! Hahaha, ik was de enige die mee deed 😂. Beetje jammer wel dat er niemand aan mee doet, je moet ook maar net LO's maken natuurlijk.

Bedankt voor je bezoekje, fijne dag en tot de volgende keer!

8 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart heb je zo voor de jarige gemaakt, Annerieke!

GerJanne zei

Heel leuke kaart is het! Heb ik ook een keer gemaakt en weer vergeten, maar ik ga hem vast nog eens maken.
Heerlijk dat de temperaturen nu omhoog zijn. Wat je zegt: exploderen, dat zeggen wij ook altijd. DIe dikke knoppen die op knappen staan...
Genieten is dat.
En ja, een LO maak ik nooit...ik zag dat je de enige was en dus winnaar ;-)
Groetjes,
GerJanne

Nicolette zei

Wat mooi gemaakt en een leuk model. Het weekend was zeker prachtig. Ik denk dat iedereen hier wel aan toe was.
Jammer dat er niet meer deelnemers waren bij de challenge.
Groetjes Nicolette

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke

Wat een leuke kaart heb je gemaakt mooi van kleur en vorm!
Ja voorjaar wat heerlijk he, mijn favoriete seizoen alles is weer als nieuw zelf heb ik ook meer energie en alles oogt vriendelijker door de zon!
Liefs Martha

Ans Gilbert zei

Heel leuk model Annerieke, ik zie ook wel eens dat ze een kaart maken en dat het vouw gedeelte open gaat, als je de kaart open doet
Ja, heerlijk lente al is het nu een
stuk frisser dan gisteren.
Die challenge bij Scrapplezier loopt echt niet..
Groetjes Ans

Daphne zei

Ik word ook zo blij van de Lente.
Overal nieuw leven!
Wat een leuke "kaart", het is juist heel vrolijk met die kleurtjes.
Ik snap wat je bedoeld met de bloem en tekst.....maar als je hem donkerder had gemaakt had het weer teveel afgestoken tegen de ondergrond.
Inderdaad .....wij zijn veel te kritisch op ons eigen werk.

Ik scrap niet, heb het wel geprobeerd maar kom niet op gang met zo'n leeg groot vel.
Jammer voor de challenge verzinners als er zo weinig deelnemers zijn.
Jouw LO is wel héél erg mooi trouwens.
Knap ook!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Annerieke, het was inderdaad heerlijk weer om op pad te gaan. Groot gelijk om van de natuur te genieten. Ik vind dat je een mooie vrolijke kaart in een bijzonder model hebt gemaakt. Ik zag het dat je LO gewonnen had en dat je de enige was. Ik vond hem wel heel mooi opgebouwd en hele lieve kleurtjes hebben. Jammer dat er niet meer deelnemers zijn/waren.
Lieve groetjes Miranda

Wilma zei

Hoi Annerieke,
Wat omschrijf jij MOOI hoe jij de natuur ervaart.
Congrats valt toch wel op door het gebruik van de groene Congrats. Je hebt een MOOI kaartje gemaakt met een MOOI wit bloempje (boven je naam).
Enneh.....er kan er maar 1 de winnaar zijn.
Liefs Wilma ☺☺☺