Pagina's

dinsdag 15 mei 2018

Moederdag.....


Met dit mooie weer verwaarloos ik mijn blog een beetje. De tijd die ik normaal gesproken achter mijn bureau doorbreng, breng ik nu buiten door. Maar dat herken je misschien ook wel. Vaak zit ik te lezen op mijn E-reader, natuurlijk gaat er niets boven een "echt" boek in je handen, maar ik vind de E-reader ideaal. Het liefst lees ik thrillers maar ook mooie romans kan ik verslinden. Wat lees jij het liefst?

Voor mijn moeder heb ik voor Moederdag een "toverkaart" gemaakt. Via via kwam ik bij Sylvia terecht, zij heeft een mooie beschrijving op haar blog.

Deze kaart is helemaal niet moeilijk te maken, diegene die dit bedacht heeft is een genie hoor! Zelf zou ik dat niet kunnen bedenken, maar ik ben dan wel weer goed in namaken 😅.

Het papier dat ik gebruikt heb komt uit hetzelfde blokje dat ik bij mijn vorige kaart gebruikt heb. Helemaal mijn kleurtjes 😄.

Elke zijde heb ik beplakt met dessinpapier, binnenin alle versieringen eenvoudig gehouden, want ik was bang dat de kaart anders te dik zou worden.

Zelf ben ik ook verwend met Moederdag, ik heb een cadeaubon van een webwinkel gekregen, een beter cadeau kan ik me niet wensen!

Je kunt nog steeds meedoen met de CANDY die ik verloot hè, ik moet trouwens soms vreselijk lachen om de reacties die ik lees, super leuk, bedankt hoor.

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

11 opmerkingen:

Irene zei

Uuuh makkelijk? Daar denk ik na bestudering van het patroon écht anders over dus petje af voor deze prachtikaart voor je moeder Annerieke!


XxIrene

KarinsArtScrap zei

heel mooi en lief Annerieke
gr karin

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart voor je moeder, ik heb even bij Sylvia gekeken, daar ga ik echt niet aan beginnen, knap dat jij dat wel kunt,
Ansx

Je@net zei

Wauw...ziet er super gaaf uit, Annerieke.
Knap gedaan, want zo gemakkelijk lijkt het me eigenlijk niet!

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Zo leuk deze toverkaart ik heb en ok nog staan op mijn verlanglijstje!
Heel erg mooi vind ik hoe je het zo hebt gecombineerd daar zal je moeder toch wel erg blij mee zijn!
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een mooie fleurige kaart en het ziet er behoorlijk ingewikkeld uit Annerieke. Heel mooi zoals je dit gevouwen en gedecoreerd hebt.
Met dit mooie weer ben ik ook zoveel mogelijk buiten hoor. Ik probeer altijd van het zonnetje te profiteren. Ik lees ook het liefst thrillers en detectives. Ik ben nu in een lekker dik boek van Karen Rose bezig (in het donker)....spannend.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Gaaf!!!
Ik maakte pas ook zo'n Kaart, ik zeg het je, toen ik hem gemaakt had snapte ik nóg niet hoe het werkte, whahahaaa. Maar echt, het lijkt heel moeilijk, maar is het niet hè? Wel veel werk.
En.....mijn moeder maakte hem ook, nou echt, als zij het kan, kunnen meer mensen het, want mijn moeder is echt héél onhandig met patroontjes lezen en maten goed opmeten (sorry mam😊)
Je papier en kleuren zijn echt prachtig, zal je moeder vast heel blij mee geweest zijn!

Marfien zei

Mooi, vrolijk en verrassend . . .

Nicolette zei

Ik heb dit patroon ook wel eens gemaakt. Inderdaad niet heel moeilijk maar je moet wel op blijven letten.
Het is een schitterende kaart, mooi papier.
Groetjes Nicolette

GerJanne zei

Hoi Annerieke,
ik vind hem helemaal geweldig! Zag hem ook bij Daphne en het is een vernuftig model. Het papier dat je gebruikt heb is supermooi.
En een bon is altijd fijn, he, zelf wat uitzoeken!
Helaas is er iets mis met mijn blog, niemand kan er meer op komen! Als het morgen niet verholpen is ga ik Blogger inschakelen om me te helpen.
Groetjes,
GerJanne

Je@net zei

Annerieke...bedankt voor de mooie vejaardagskaart die ik vandaag in mijn brievenbus vond. Super lief van je!