Pagina's

zaterdag 26 mei 2018

Oud en nieuw.....


Kort geleden heb ik me voorgenomen om oude kaarten van mezelf te liften, deze keer is het een pocketkaart geworden. Achter de opening van de pockets zit een stansrandje. De schattige vogeltjes zijn bewerkt met Glossy accents en ik heb ze een oogje gegeven, wel zo leuk dat ze hier rond kunnen kijken hè 😅.

Op de 2 labels heb ik tekst gestempeld. Aan de bovenzijde een stukje dp.


De originele kaart is uit 2011 (dat is lang geleden😮). Eigenlijk zie ik geeneens zulke grote verschillen, alleen andere materialen. En in 2011 kleurde ik veel meer afdrukjes dan dat ik nu doe.


Wat ik wel erg leuk vind is dat ik hierdoor mijn oude kaarten weer eens bekijk. Doe jij dat ook wel eens, naar je oude creaties kijken? Ik kan het je aanraden!

Bedankt voor je bezoekje, fijn weekend en tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

Je@net zei

Erg mooie kaart in die zachte pasteltinten, Annerieke!

Marfien zei

Leuk gedaan, en je hebt gelijk, met andere papiertjes heb je zo weer een moderne kaart, doe nu ook af en toe eens "oude" stansen uit de kast halen, het zijn de trends waar we ons mee bezighouden, er is niets nieuws onder de zon . . .

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Annerieke

Gr Karin

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Leuk om je oudere kaarten te liften!
Ik kijk ook graag terug zie ook vaak wel wat meer ontwikkeling en vooruitgang wat betreft de opbouw van mijn kaartjes, maar toch blijf ik meestal wel trouw aan mijn eigen techniek, dat zie ik óók bij jouw kaarten, leuk is dat!
Mooie kaart heb je gemaakt met dat zachte roze!
Liefs Martha

Ans Gilbert zei

Leuk om een -oude-kaart te liften, je ziet dan toch wel, dat je nu anders werkt, ik vind het leuk in deze zachte tinten.
Ansx

Marja Kenter zei

Zeker leuk om je eigen kaarten te liften. Ook heb ik pas geleden eens mijn Archief doorgekeken, soms was ik verbaasd over mezelf 😂😂.
Mooie kaart heb je gemaakt!
Groetjes Marja

Daphne zei

Deze kaart bleef in mij hoofd zitten vanmorgen toen ik hem gezien had.
Nadat ik klaar was met mijn verplichtingen (boodschappen, stofzuigen en beetje rommel opruimen) ben ik in mijn knutselkamer gaan zitten, het was toch te warm om buiten te zijn.
Nou....geloof het of niet, ik heb zomaar opeens 6 van dit soort kaarten gemaakt😊.
Ik ga ze gauw verder afmaken, dan laat ik ze zien op mijn blog.

Jou kaart vind ik erg mooi, die romantische kleurtjes, zo leuk.
Ik kijk ook wel eens op mijn blog mijn kaarten terug, krijg je echt te meest leuke combinatie' s van, hihi.

Nicolette zei

Leuk idee om je eigen kaarten te liften.
Er zitten soms leuke kaarten bij die je inderdaad na kan maken.
Deze is erg mooi in deze zachte mooie tinten.
Fijne zondag,
Groetjes Nicolette

GerJanne zei

Deze is erg leuk geworden. Mooie kleuren. Ik weet niet of je wel eens gezien hebt dat ik kaarten van anderen lift? Net zoiets eigenlijk. Ik dankdag ik dat nu 3 keer gedaan heb en je herinnert me er zo weer aan. Dus binnenkort maar weer eens aan de slag!