Pagina's

donderdag 10 januari 2019

Winter.....


Vind jij het ook zo leuk om naar de vogeltjes in de tuin te kijken? Ik wel, we hebben achter in de tuin een zelfgemaakt "voederhuisje" hangen. Het hangt ook expres achter in de tuin, want anders hebben we veel vogeltjes die tegen het raam aan vliegen, dat is toch zo naar.


Op de kaart zie je een plaatje van Syta van Gelderen, veel van deze plaatjes zijn zo mooi, ik zou willen dat ik zo mooi kon fotograferen. Dat is dus niet het geval, maar je moet wat te dromen houden toch?
Voeder jij de vogels in de tuin trouwens nu het winter is?

Deze kaart link ik bij 52 weeks to Christmas, week 2
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!


23 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie kaart, Annerieke.
En wat een gezellig vogelhuisje!

Els zei

Een super leuke kerstkaart en het designpapier is ook zo mooi.
Lieve groetjes, Els

Caroline Cards zei

Een prachtige kaart met super papier en plaatje!
groetjes, Caroline

GerJanne zei

Ja, ik vind dat ook leuk, vogels in de tuin. We zijn nog niet aan het bijvoeren, maar dat komt binnenkort. Jullie hebben en heel mooie voedervilla voor de vogels in je tuin!
Je kaart is heel mooi. Prachtig zo in deze tinten!

Annemarie en Merit zei

Een schitterende kaart heb je gemaakt, prachtige plaatje met nog mooier papier , wat een geweldig kleuren heb je gebruikt.
Ja als het echt koud wordt voeren wij ook de vogeltjes hoor, er hangt dan van alles in de bomen en struiken....maar nu is het af en toe wat korstjes van het brood of stukjes klokhuis van een appeltje...maar als het echt koud is komen de pindakaas potten en pindaslingers naar buiten.

Bedankt voor je deelname aan 52WTC.
Liefs Annemarie en Merit DT52WTC

Daphne zei

Leuke kaart zeg, zek er een mooi plaatje erop.
Jazeker voeren wij de vogels bij, ik vind dat altijd erg leuk, dat gefladder in de tuin

Monique zei

Wat een prachtige kaart Annerieke. Mooie warme uitstraling.
Bij mij hangen achterthuis ook van alles. Ik kan zo geniet van al die vogeltjes.

Dank je wel voor je deelname bij 52WTC.
Groetjes, Monique DT52WTC

Enny zei

Wat een prachtige kaart, mooi papier en stansen, en zo'n schattig plaatje ! Ook je voederhuisje is heel mooi. Ja, bij mij is het "restaurant Enny" in de tuin : 2 voederhuisjes, hangers met pindanoten, mezenbollen, en op de terrastafel nog vogelvoer en bij vriesweer een zelfgemaakte vogeltaart. :) Groetjes, Enny

Bea zei

Een prachtige kaart Annerieke,wij hebben ook een vogelhuisje achter in de tuin staan maar toch is er een tijdje geleden een merel tegen het raam gevlogen, helaas heeft deze het niet overleefd, vond het wel sneu...maar het gebeurt af en toe wel...

groetjes Bea.

Irene zei

Je kaart is weer zó mooi in rosé en kraft en die 2 stukjes kant een heel leuk detail! Jazeker zomer én winter genieten van de vogeltjes die hier af en aan vliegen om te badderen en smikkelen!
XxIrene

Marijke zei

Wat een mooi kaartje en mooie kleurtjes! Ik ben gek op vogeltjes, bij ons ook een zelf gemaakt voederhuis, wij noemen het een "restaurant" zo groot en heel veel vogels vliegen even aan! Erg leuk om naar te kijken! Groetjes Marijke.

martha datema zei

Hoi hoi Annerieke
Mooi winters kaartje heb je gemaakt!
Leuk dat vogelvoederhuis!
Wij voeren bij als het vriest
Liefs Martha

Ans Gilbert zei

Als je 3 katten hebt,dan komen er echt géén vogeltjes, ik heb wel een voederhuisje hangen met 3 mezenbollen, die heb ik eerst uit de netjes gehaald, want soms blijven vogeltjes met hun pootjes hangen aan zo'n netje..
Mooie kaart in hele mooie, warme kleuren,
Ansx

Trudy zei

Mooi kaartje en je hebt een erg mooi voederhuisje hangen!
Wij hadden vorige jaar ook iets voor de vogels opgehangen maar daar kwamen muizen op af en daar hou ik niet zo van dus hebben we het maar weer weggehaald. Dat was wel erg jammer want vogels in je tuin is leuk.
groetjes Trudy

marian zei

Een mooie winterse kaart.
Groetjes van Marian.

Sandra Smith zei

Een hartstikke leuke kaart!

trijntje zei

Rachtige aart Annerieke. Erg leuk gemaakt. Mooi voederhuis. Gezellig als er vogeltjes komen eten. Geniet ervan. Het is z leuk vogeltjes in de tuin, groeten Trijntje

KarinsArtScrap zei

een hele mooie kaart Annerieke
Gr Karin

Jantine zei

Mooie kaart in mooie kleuren, Annerieke!
Groetjes
Jantine

Nicolette zei

Mooie kaart en een lief plaatje. Zelf voer ik (nog) niet bij. Volgens mij kunnen ze nog genoeg zelf vinden.
Groetjes Nicolette

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie warme kaart Annerieke met dat lieve vogeltje erop. Ik ben dol op vogeltjes dus er wordt hier zeker bijgevoerd. Als ik 's-ochtends wat langer met Ziva op pad ben geweest zitten ze op het schuurdak al te wachten..LOL.
Lieve groetjes Miranda

Nancy Soetaert zei

heel mooie kaart Annerieke!
En wat een leuk voederhuisje in de tuin!
Nancy DT52WTC

Scraptastisch zei

Heel mooi winters kaartje Annerieke en ja ik voederde ook altijd de vogeltjes in de tuin, maar nu komen ze niet meer op mijn balkonnetje.
xx Gerie