Doorgaan naar hoofdcontent

Card Chain Challenge.....

Al een aantal maanden doe ik mee met de Card Chain Challenge.  Deze maand is er ook weer een kleurenpalet, een sketch en een thema- en techniek optie. Je hoeft hier niet allemaal aan te voldoen, maar dat is nu juist de uitdaging voor mij. 

Toen ik de optie thee zag, schoot me te binnen dat ik een tekst met thee heb. Daarna bedacht ik al snel dat ik een cadeauverpakking met thee wilde maken, natuurlijk de Dutch thee.

Een stukje papier vouwde ik horizontaal en verticaal zodat er aan de binnenzijde 2 pockets ontstaan. Alle delen behalve de voorzijde heb ik met dp beplakt en bij de pockets plakte ik nog een stukje lint. De achterkant vergeet ik ook niet.

Voor de voorkant bewerkte ik een stukje wit papier met een embossingfolder en distress inkt. Drie hexagons in verschillend formaat verwerkte ik rechts, op één vorm staat de tekst. De vleugels van het vlindertje heb ik nog bewerkt met Wink of Stella gl. clear, dit geeft een subtiele glitter.
Het geheel sluit met organzalint. Mijn uitwerking van deze challenge is naar Gundi in Duitsland gegaan.

Zelf kreeg ik post van Greta uit Amerika. Een prachtige kaart hè!

Zoals je weet, heb ik een blogpauze ingelast. Deze post stond nog gepland, iedereen die aan deze challenge meedoet, laat vandaag een creatie zien.

Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer!

Annerieke

Reacties

HilaryJane zei…
I hope you are enjoying your break. I think this card is stunning, what a brilliant idea to create a holder for some very special tea bags. I bet Gundi loved it. Your card from Greta is stunning too. Greta's cards are always special xx
Gina zei…
Geen eenvoudige opdracht, maar wel een leuk resultaat ! Groetjes, Gina
Super mooi Annerieke, prachtig papier en zo leuk met de thee verrassing.
xx
papierelle zei…
Ich liebe diese kleine Karte mit den schönen Überraschungen immer noch und bin immer noch erstaunt, wie Du sogar den Sketch umgesetzt hast. Ich danke Dir noch einmal recht herzlich!! LG Gundi
Els zei…
Een leuk theemapje heb je gemaakt en Gundi zal het vast erg leuk vinden.
Lieve groetjes, Els
een mooi thee kaartje Annerieke
Gr Karin
Martha zei…
Leuke theekaart Annerieke
En weer zo verzorgd gemaakt!
Geniet van je blogpauze!
Liefs Martha
Marfien zei…
een leuk cadeautje heb je zo gemaakt, ziet er "gelikt" uit
Heb je nu weer tijd om nieuwe ideeën op te doen . . .
GerJanne zei…
Een ontzettend leuke kaart met verrassing heb je gemaakt. ik lees al dat Gundi er heel blij mee is. Geniet maar lekker verder van je pauze!
Dotty Jo zei…
Your card is lovely! Thanks for being a link in our chain, Jo x
Bea zei…
Prachtig kaartje Annerieke, leuke kaart uit Amerika....

groetjes Bea.
Ela zei…
Mooi hoor! Leuk gedaan als theemapje, goed idee. Geniet van je blogpauze! Groetjes Ela
Alexandra zei…
Knap hoor, aan alle opdrachten voldaan, zonder dat het druk overkomt ofzo :) De ontvangster zal vast heel blij zijn met dit leuke theemapje.
Een heel leuk bedachte creatie voor de challenge. Mooi uitgewerkt Annerieke. De kaart die je mocht ontvangen is ook heel mooi, lekker fleurig.
Lieve groetjes Miranda
Elle-Jeanne zei…
Super leuke thee verpakking.
Leuk idee.
Je ontvangen kaart is ook prachtig.
Groetjes Elle-jeanne
wat een mooi kaartje zo leuk hoe je alles van de uitdaging hebt gecombineerd lijkt me niet makkelijk maar het is je goed gelukt leuke details
groetjes ellen
What a lovely book card - just love your take on the sketch! Bonus with the tea bags inside - so sweet!!

Populaire posts van deze blog

Card Chain Challenge.....

Ook deze maand heb ik weer meegedaan met de Card Chain Challenge . Er is een kleurenpalet, een sketch en een thema- en techniek optie. Voor mijn uitwerking heb ik als basis een bruin papieren zakje gebruikt, waar ik een label in kan doen. Op de voorzijde heb ik dp, een lief plaatje, een stukje lint, vlindertjes en enameldots verwerkt. Van 2 stansvormen heb ik labels gemaakt, op de onderste label heb ik takjes gestempeld, op de bovenste takjes en tekst. De labels heb ik gestrikt met organzalint. Mijn "kaart" heb ik naar Peggy in Amerika gestuurd. Zelf kreeg ik van Jo uit Engeland een super leuke kaart. Hahaha, ze wist niet dat ik gek ben op cavia's. Toevallig heb ik deze stempelset zelf ook, dus ik heb nu meteen inspiratie gekregen 😄. Dit is voorlopig de laatste post, volgende maand staat er nog één ingepland voor de CCC, ik las even een blogpauze in.  Bedankt voor je bezoekje! Annerieke

Verjaardagspost.....

Vandaag is Trudy jarig, van harte gefeliciteerd! Ik maakte een ronde "easel" kaart. Ik combineerde dp met verschillende stansen en een mooie afbeelding. Voor de basis koos ik cirkels met dichte en open schulpjes. Het bovenste gedeelte blijft netjes achter de bloem staan. Begin april was   Ela jarig en voor haar maakte ik ook een kaart. Verschillende papiertjes combineerde ik met een stans van een etagère met macarons die ik kort geleden van Trijntje heb gekregen, leuke stans! Ook verwerkte ik nog een doily en tekst. Bedankt voor je bezoekje, fijne dag en tot de volgende keer! Annerieke