Doorgaan naar hoofdcontent

Card Chain Challenge.....

Al een aantal maanden doe ik mee met de Card Chain Challenge.  Deze maand is er ook weer een kleurenpalet, een sketch en een thema- en techniek optie. Je hoeft hier niet allemaal aan te voldoen, maar dat is nu juist de uitdaging voor mij. 

Toen ik de optie thee zag, schoot me te binnen dat ik een tekst met thee heb. Daarna bedacht ik al snel dat ik een cadeauverpakking met thee wilde maken, natuurlijk de Dutch thee.

Een stukje papier vouwde ik horizontaal en verticaal zodat er aan de binnenzijde 2 pockets ontstaan. Alle delen behalve de voorzijde heb ik met dp beplakt en bij de pockets plakte ik nog een stukje lint. De achterkant vergeet ik ook niet.

Voor de voorkant bewerkte ik een stukje wit papier met een embossingfolder en distress inkt. Drie hexagons in verschillend formaat verwerkte ik rechts, op één vorm staat de tekst. De vleugels van het vlindertje heb ik nog bewerkt met Wink of Stella gl. clear, dit geeft een subtiele glitter.
Het geheel sluit met organzalint. Mijn uitwerking van deze challenge is naar Gundi in Duitsland gegaan.

Zelf kreeg ik post van Greta uit Amerika. Een prachtige kaart hè!

Zoals je weet, heb ik een blogpauze ingelast. Deze post stond nog gepland, iedereen die aan deze challenge meedoet, laat vandaag een creatie zien.

Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer!

Annerieke

Reacties

HilaryJane zei…
I hope you are enjoying your break. I think this card is stunning, what a brilliant idea to create a holder for some very special tea bags. I bet Gundi loved it. Your card from Greta is stunning too. Greta's cards are always special xx
Gina zei…
Geen eenvoudige opdracht, maar wel een leuk resultaat ! Groetjes, Gina
Super mooi Annerieke, prachtig papier en zo leuk met de thee verrassing.
xx
papierelle zei…
Ich liebe diese kleine Karte mit den schönen Überraschungen immer noch und bin immer noch erstaunt, wie Du sogar den Sketch umgesetzt hast. Ich danke Dir noch einmal recht herzlich!! LG Gundi
Els zei…
Een leuk theemapje heb je gemaakt en Gundi zal het vast erg leuk vinden.
Lieve groetjes, Els
een mooi thee kaartje Annerieke
Gr Karin
Martha zei…
Leuke theekaart Annerieke
En weer zo verzorgd gemaakt!
Geniet van je blogpauze!
Liefs Martha
Marfien zei…
een leuk cadeautje heb je zo gemaakt, ziet er "gelikt" uit
Heb je nu weer tijd om nieuwe ideeën op te doen . . .
GerJanne zei…
Een ontzettend leuke kaart met verrassing heb je gemaakt. ik lees al dat Gundi er heel blij mee is. Geniet maar lekker verder van je pauze!
Dotty Jo zei…
Your card is lovely! Thanks for being a link in our chain, Jo x
Bea zei…
Prachtig kaartje Annerieke, leuke kaart uit Amerika....

groetjes Bea.
Ela zei…
Mooi hoor! Leuk gedaan als theemapje, goed idee. Geniet van je blogpauze! Groetjes Ela
Alexandra zei…
Knap hoor, aan alle opdrachten voldaan, zonder dat het druk overkomt ofzo :) De ontvangster zal vast heel blij zijn met dit leuke theemapje.
Een heel leuk bedachte creatie voor de challenge. Mooi uitgewerkt Annerieke. De kaart die je mocht ontvangen is ook heel mooi, lekker fleurig.
Lieve groetjes Miranda
Elle-Jeanne zei…
Super leuke thee verpakking.
Leuk idee.
Je ontvangen kaart is ook prachtig.
Groetjes Elle-jeanne
wat een mooi kaartje zo leuk hoe je alles van de uitdaging hebt gecombineerd lijkt me niet makkelijk maar het is je goed gelukt leuke details
groetjes ellen
What a lovely book card - just love your take on the sketch! Bonus with the tea bags inside - so sweet!!

Populaire posts van deze blog

Bedankt!

Afgelopen zaterdag was ik jarig en ik ben enorm verwend met veel post.  Super leuke en mooie kaarten, ik ben er erg blij mee. Inmiddels heb ik iedereen al via de mail persoonlijk bedankt. Dan wil ik meteen zeggen dat ik (voorlopig) helemaal stop met bloggen. Ik was al een poos afwezig natuurlijk en eerlijk gezegd mis ik het niet. Creatief bezig zijn blijf ik zeker doen, maar soms moet je keuzes maken nietwaar? Ik deel mijn creaties op Pinterest, als je het leuk vindt kun je altijd daar kijken 😉. Hierbij wil ik jullie dus ook bedanken voor de inspiratie die we deelden en de leuke contacten die we met elkaar hadden.  Voor nu zeg ik TOT ZIENS en wens ik jullie het allerbeste! Lieve groeten, Annerieke

Twinchies.....

Laatste dag van de maand april, tijd om de twinchies te laten zien die ik maak en ruil met Sandra . Deze maand was het thema "vervoer". De inspiratie wilde maar niet komen, uiteindelijk zijn deze twinchies eruit gekomen. Ik ben er niet helemaal tevreden over, maar dat is maar even zo, dat heb je wel eens 😉. De achtergrond zijn cirkels in roze en mint, deze maakte ik met een stencil en markers. De fietsen zijn van chipboard, ik kleurde ze en het roze frame heb ik bewerkt met Glossy Accents. Als laatste heb ik een tekst gestempeld/geschreven. Dit zijn ze van Sandra en mij samen, is het niet heel toevallig dat Sandra ook een fiets heeft op haar twinchie? Super leuk is haar twinchie! Dit is voorlopig even de laatste keer voor de twinchies geweest, dat ligt aan mij, ik ben het een beetje zat. Dat klinkt negatief, zo erg is het ook niet hoor, maar ik heb weinig inspiratie, dan wordt het een verplichting en dat werkt niet. Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer! Annerieke