Doorgaan naar hoofdcontent

Card Chain Challenge.....

Al een aantal maanden doe ik mee met de Card Chain Challenge.  Deze maand is er ook weer een kleurenpalet, een sketch en een thema- en techniek optie. Je hoeft hier niet allemaal aan te voldoen, maar dat is nu juist de uitdaging voor mij. 

Toen ik de optie thee zag, schoot me te binnen dat ik een tekst met thee heb. Daarna bedacht ik al snel dat ik een cadeauverpakking met thee wilde maken, natuurlijk de Dutch thee.

Een stukje papier vouwde ik horizontaal en verticaal zodat er aan de binnenzijde 2 pockets ontstaan. Alle delen behalve de voorzijde heb ik met dp beplakt en bij de pockets plakte ik nog een stukje lint. De achterkant vergeet ik ook niet.

Voor de voorkant bewerkte ik een stukje wit papier met een embossingfolder en distress inkt. Drie hexagons in verschillend formaat verwerkte ik rechts, op één vorm staat de tekst. De vleugels van het vlindertje heb ik nog bewerkt met Wink of Stella gl. clear, dit geeft een subtiele glitter.
Het geheel sluit met organzalint. Mijn uitwerking van deze challenge is naar Gundi in Duitsland gegaan.

Zelf kreeg ik post van Greta uit Amerika. Een prachtige kaart hè!

Zoals je weet, heb ik een blogpauze ingelast. Deze post stond nog gepland, iedereen die aan deze challenge meedoet, laat vandaag een creatie zien.

Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer!

Annerieke

Reacties

HilaryJane zei…
I hope you are enjoying your break. I think this card is stunning, what a brilliant idea to create a holder for some very special tea bags. I bet Gundi loved it. Your card from Greta is stunning too. Greta's cards are always special xx
Gina zei…
Geen eenvoudige opdracht, maar wel een leuk resultaat ! Groetjes, Gina
Super mooi Annerieke, prachtig papier en zo leuk met de thee verrassing.
xx
papierelle zei…
Ich liebe diese kleine Karte mit den schönen Überraschungen immer noch und bin immer noch erstaunt, wie Du sogar den Sketch umgesetzt hast. Ich danke Dir noch einmal recht herzlich!! LG Gundi
Els zei…
Een leuk theemapje heb je gemaakt en Gundi zal het vast erg leuk vinden.
Lieve groetjes, Els
een mooi thee kaartje Annerieke
Gr Karin
Leuke theekaart Annerieke
En weer zo verzorgd gemaakt!
Geniet van je blogpauze!
Liefs Martha
Marfien zei…
een leuk cadeautje heb je zo gemaakt, ziet er "gelikt" uit
Heb je nu weer tijd om nieuwe ideeën op te doen . . .
GerJanne zei…
Een ontzettend leuke kaart met verrassing heb je gemaakt. ik lees al dat Gundi er heel blij mee is. Geniet maar lekker verder van je pauze!
Dotty Jo zei…
Your card is lovely! Thanks for being a link in our chain, Jo x
Bea zei…
Prachtig kaartje Annerieke, leuke kaart uit Amerika....

groetjes Bea.
Ela zei…
Mooi hoor! Leuk gedaan als theemapje, goed idee. Geniet van je blogpauze! Groetjes Ela
Alexandra zei…
Knap hoor, aan alle opdrachten voldaan, zonder dat het druk overkomt ofzo :) De ontvangster zal vast heel blij zijn met dit leuke theemapje.
Een heel leuk bedachte creatie voor de challenge. Mooi uitgewerkt Annerieke. De kaart die je mocht ontvangen is ook heel mooi, lekker fleurig.
Lieve groetjes Miranda
Elle-jeanne zei…
Super leuke thee verpakking.
Leuk idee.
Je ontvangen kaart is ook prachtig.
Groetjes Elle-jeanne
wat een mooi kaartje zo leuk hoe je alles van de uitdaging hebt gecombineerd lijkt me niet makkelijk maar het is je goed gelukt leuke details
groetjes ellen
What a lovely book card - just love your take on the sketch! Bonus with the tea bags inside - so sweet!!

Populaire posts van deze blog

Kerst.....

Vandaag laat ik weer een kerstkaart zien. Kerstkaarten maak ik wel het hele jaar door, maar in deze tijd maak ik meer kerstkaarten dan dat ik met andere dingen bezig ben. Ik heb gemerkt dat ik graag met de seizoenen mee ga, in deze periode dus herfst- en kerst- of winterkaarten. Mijn gevoel is er dan toch anders bij, herken jij dat ook misschien? Deze keer heb ik een 'pop up slide' kaart gemaakt. De beschrijving die ik gebruikt heb, kun je hier vinden. Onder het gedeelte dat omhoog schuift, heb ik een tekst gestempeld. De voorzijde van de kaart heb ik afgewerkt met een afbeelding en verschillende stansen. Bovenaan het schuifgedeelte heb ik kreukellint gestrikt met organzalint.  Hier kun je zien hoe het schuifgedeelte werkt, gaaf effect hè! Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij 52 weeks to Christmas - maak een 'pop up' kaart en ik link hem daar voor week 45 . Leuk om al jullie reacties te lezen op het iris vouwen uit mijn vorige bericht. Ja, iris vouwen bestaa

Kerst.....

Het is donderdag dus vandaag laat ik weer een kerstkaart zien. Regelmatig dagen Sandra en ik elkaar uit. Nu had Sandra een leuk model gevonden en omdat ik toch nog een kerstkaart voor de challenge wilde maken heb ik dit gecombineerd. Sandra laat haar uitvoering een andere dag zien, eigenlijk ben ik nu gewoon snel met plaatsen, maar dat komt dus door de challenge 😉. Het is een kaart met veel vouwen en dus ook vlakjes om te beplakken. Alle randen van het papier zijn bewerkt met inkt. Achter het plaatje heb ik nog een soort swirl verwerkt, maar dat zie je op de foto niet zo goed.  Bovenaan heb ik een ijspegelrand verwerkt, op elk vlak een tekst en ik heb nog ijskristallen toegevoegd. Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij 52 weeks to Christmas - maak een bevroren kaart met sneeuw of ijs. En ik link hem ook bij 52 weeks to Christmas , week 32. Bedankt voor je bezoekje en tot morgen!

Card Chain Challenge.....

Ook deze maand heb ik weer meegedaan met de Card Chain Challenge . Er is een kleurenpalet, een sketch en een thema- en techniek optie. Voor mijn uitwerking heb ik als basis een bruin papieren zakje gebruikt, waar ik een label in kan doen. Op de voorzijde heb ik dp, een lief plaatje, een stukje lint, vlindertjes en enameldots verwerkt. Van 2 stansvormen heb ik labels gemaakt, op de onderste label heb ik takjes gestempeld, op de bovenste takjes en tekst. De labels heb ik gestrikt met organzalint. Mijn "kaart" heb ik naar Peggy in Amerika gestuurd. Zelf kreeg ik van Jo uit Engeland een super leuke kaart. Hahaha, ze wist niet dat ik gek ben op cavia's. Toevallig heb ik deze stempelset zelf ook, dus ik heb nu meteen inspiratie gekregen 😄. Dit is voorlopig de laatste post, volgende maand staat er nog één ingepland voor de CCC, ik las even een blogpauze in.  Bedankt voor je bezoekje! Annerieke